TOTAL30 Multifocal (6 čoček)

TOTAL30 Multifocal (6 čoček)

1 312,00 Kč

Dioptrický rozsah: od -10.00 do +6.00
Adice: HI (MAX ADD +2.50), LO (MAX ADD +1.25), MED (MAX ADD +2.00)
Balení: 6 čoček v balení
Zakřivení: 8.40
Průměr: 14.20
Materiál: Lehfilcon A
Obsah vody: 55%
Propustnost kyslíku: 154 Dk/t
Kategorie: Měsíční kontaktní čočky
Zdravotnický prostředek: Ano

1 312,00 Kč
- +
  • Skladem
Popis

Měsíční čočky TOTAL30 Multifocal

Komfortní měsíční silikon-hydrogelové čočky TOTAL30 Multifocal od společnosti Alcon, které si zamilujete. Efektivní řešení presbyopie, které vám zajistí bezproblémové vidění do dálky i na blízkou vzdálenost.

Komfort vždy na prvním místě

Unikátní postup výroby materiálu kombinuje silikon-hydrogelový materiál s vysokou propustností kyslíku v jádru s hydrogelovým materiálem na povrchu kontaktní čočky. Obsah vody v jádru čočky je 55 %, zatímco na povrchu čočky se blíží ke 100 %.
Při výrobě čoček je použita technologie Celligent, která je inspirovaná biologií oka. Technologie využívá biomimetické vlastnosti v povrchové části čočky. V praxi to znamená, že povrch čočky slouží jako bariéra pro mikroby a nečistoty. Současně však čočka dokáže nasávat vodu z okolního prostředí a udržovat čočku stále příjemně měkkou a lubrikovanou.
Kontaktní čočky TOTAL30 Multifocal disponují UV filtrem 1. třídy a odfiltrují 90 % UVA a 99 % UVB paprsků. Současně dokáží eliminovat cca 34 % vysoce energetického viditelného světla, které ve formě paprsků o vlnové délce 380 – 450 nm vstupují do oka.

Důmyslná optika

Umístění optických zón je situováno na střed a mění se směrem k okraji čočky. Díky tomu optika funguje v souladu s přirozenou funkcí oka. To je jeden z důvodů, proč je návyk na nový typ korekce s čočkami TOTAL30 Multifocal snadný a přirozený. Výsledkem je výborná korekce zraku na všechny vzdálenosti.

Správná péče a nošení čoček

Kontaktní čočky TOTAL30 Multifocal jsou určené k dennímu režimu nošení – to znamená, že v čočkách není možné spát. Čočky je nutné vždy večer z očí vyjmout, vyčistit a uložit k regeneraci. Ráno pak budou čočky opět připravené k dalšímu nošení.
Perioda výměny čoček za nové je stanovena na 30 dnů.

. GTIN: 008465667

Specifikace
Množství 1 balení - 6 čoček
Výrobce Alcon
Zařazení měsíční
Recenze

Napsat svojí recenzi

Recenze pro: TOTAL30 Multifocal (6 čoček)

Štítky produktu
Pro oddělení štítků používejte mezery. Víceslovné štítky uzavřete do jednoduchých uvozovek např. 'kontaktní čočky'.
Zeptejte se
Na produkt se zatím nikdo neinformoval.
Loading...